domingo, 27 de febrero de 2022

Protagonistes de la setmana del 7 al11 de febrer (27/02/22)

 Estimades famílies...

Els/les protagonistes de la setmana del 7 al 11 de febrer varen ser els/les següents:

Dilluns, 7 de febrer, en Nico ens va dur una presentació amb fotos i videos. Ens va contar que varen cantar nadales amb els padrins. Ens va mostrar com li varen construir al Pare Noel una pista d'aterratge en el jardí, entre els seus germans i ell. Els va dur molts de regals, sobretot legos i jocs. A Rony, el seu hàmster, que té sis mesos, li va dur una bolla per passejar-se lliurement per sa casa. És la mascota de la família.

I pels Reis, perquè no passassin gana, varen preparar dolços nadalencs i pastanagues pels cavalls.

Un Nadal molt complet!

                                                          MOLT   BÉ, NICO! 👏



Dimarts, 8 de febrer, na  Cloe  ens va dur una presentació de fotos i ens va  anar explicant cada una d'elles: va anar a sopar "nuggets" i patates a un restaurant del Festival Parc, però el seu germà, que té catorze anys, no va anar amb ells perquè havia quedat amb els seus amics, i allà va colcar al trineu del Pare Noel. També va passejar per Palma i va veure l'Arbre de Nadal gegant. Va anar a sopar amb la seva família a casa dels seus tios i cosins; s'ho va passar molt bé!!


                                                       MOLT     BÉ, CLOE!!👏


Dimarts,  dia 8 de febrer, n'Emma ens va dur una presentació de fotos i ens va contar que el seu Arbre de Nadal era petit i el varen decorar molt guapo i li varen afegir un pepo de la seva mare.

Varen anar a un mercadet, a Palma, que a ella li va paréixer molt gran, i li va agradar molt com estava decorat. També hi havia atraccions però la seva germana no va voler colcar.

La Nit de Nadal varen mirar unes fotos del seu padrí i a més varen prendre xocolata calenta.

El Pare Noel li va dur unes botes de Frozen, una Barbie i una tablet que li va encantar...va "alucinar"! A casa del padrino, li va deixar un regal penjat a una bossa d'un ganxo i va ser un poc difícil agafar-lo...però ho varen aconseguir!

La segona festa de Nadal s'ho va passar molt bé amb la seva germana i la seva cosina. 

La Nit de Cap d'Any va anar al despatx del seu tio i després de les campanades varen muntar una festa.

Ah...i aquest Nadal també li ha caigut una dent!!


                                                   MOLT     BÉ,  EMMA!!👏


Dimecres, dia 9 de febrer, na  Noa   ens va dur una presentació de fotos i ens va contar que aquest Nadal havia fet una exhibició de gimnàstica a un gimnàs de Gènova.  

La Nit de Nadal va venir només una part de la família a sopar a casa seva. 

El  dia 25 varen anar a dinar a casa de la seva tia Marian, que va fer el típic dinar mallorquí d'aquest dia: sopa de Nadal i porcella rostida.

La Nit de Cap d'Any no va venir família a casa però s'ho varen passar molt bé esperant les campanades i  jugant al Monopoly.

La cavalcada dels Reis la varen anar a veure a Palma i varen berenar creps de xocolata. Va ser una horabaixa genial!

Quan es varen aixecar al dia següent, varen trobar molts de regals! I després varen anar a fer "la ruta dels regals" per anar a recollir els regals que els Reis havien deixat per a elles en altres cases de la família.


                                                            MOLT   BÉ,  NOA! 👏

Dijous, dia 10 de febrer, na  Soraya  ens va contar que aquest Nadal li havien duit dos regals: un era un llibre i l'altre un Quad, és a dir, un cotxe de benzina per conduir al seu camp.

Un dia, amb la seva cosina Nayara, va anar a un restaurant i després es varen fer fotos.

També s'ho va passar molt bé a Palma, el dia de la cavalcada dels Reis. Li va agradar molt!


                                                 MOLT    BÉ,  SORAYA!👏


Dijous, dia 10 de febrer, n'Adrià ens va contar que s'ho va passar molt bé per Nadal perquè va anar a casa dels seus cosins a jugar. També varen anar d'acampada amb els seus tios i varen fer un foc molt gran.
Va anar a casa dels padrins, que feia bastant de temps que no els veia.
Li varen dur moltes juguetes entre el Pare Noel i els Reis; la que més li va agradar del Pare Noel va ser "les bales de Nerf" i la dels Reis, la bolla de Pokemon. Un dinosauri i un puzzle, també li varen agradar molt!


                       MOLT   BÉ, ADRIÀ!👏


Salutacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un regalet pel record! ❤( 9/07/22)

Estimades  famílies... Tenia pendent una darrera entrada ...   Vull regalar-vos aquest petit detall  perquè tingueu un record del curs 2021-...