domingo, 27 de febrero de 2022

Protagonistes de la setmana del 31 de gener al 4 de febrer (27/02/22)

Estimades famílies...

Els/les  protagonistes de la setmana del 31 de gener al 4 de febrer varen ser els/les següents:

Dimarts, dia 1 de febrer, na Laia ens va dur un muntatge de fotos i ens va explicar moltes coses!

Va anar a Palma amb el papà i la mamà i va colcar a la "Rana". 

El dia de Nadal, la padrina la va cridar perquè el Pare Noel havia deixat uns regals a casa seva: un llibre de "La rateta" i un joc molt xul·lo que es diu "Gastón Cabezón".

En la casa de camp de la seva tia, en Campanet, varen fer un dinar el dia de la segona festa de Nadal i s'ho varen passar beníssim fent  una aventura pel bosc.

La seva madrina, que viu a Barcelona, va venir a passar les festes i va anar amb ella a veure el seu cavall Loki, que és un cavall espanyol i és molt guapo; és diu així perquè està "loquillo". A més, la campiona d'Espanya d'equitació, Marina, li va deixar que colcàs dues egües, i es va fer una foto amb ella!

També va fer un passeig pel Castell de Bellver i en el Festival Parc va pujar al trineu del Pare Noel.

Un dels moments més esperats per a ella va ser la cavalcada dels Reis d'Orient. La va anar a veure a Palma i a damunt d'una rampa del Parc de la Mar aguardava amb molta il·lusió que passassin els Reis; la Policia Muntada els acompanyava amb els seus  preciosos cavalls. Ens va contar que, allà, hi havia un Arbre de Nadal molt gran amb moltes llums blaves en el que et podies ficar dedins i senties com si et marejassis.

Els Reis li varen dur molts de regals, tant a casa com a casa de la padrina, on es va trobar tota la família el dia de Reis. Va estar molt contenta quan va veure una capsa plena de globus i juguetes...i carbó de xocolata per a tots!! I Ana (dels cavalls), li va regalar uns sabons amb forma de  ferradura.  Varen dinar en família i de  postres...tortell de Reis; al padrí li va tocar el Rei i a ella, la fava!


                                               MOLT BÉ, LAIA!!👏


Dimecres, dia 2 de febrer, na Carlota ens va dur una presentació de fotos i ens va anar explicant cada una d'elles.

L'Arbre de Nadal el va muntar en família i en Romeo, el seu ca, agafava les bolles. ..Era molt graciós!!  Un dia va anar a Palma a veure els llums, va pujar a un cotxe  d'atraccions i va menjar xurros amb el seu germà Julen, que té dos anys.

La Nit de Nadal va sentir un renou i va pujar a dalt...i hi havia regals!

El Dia de Nadal, dia 25 de desembre, a més de ser un dia de celebració, va ser l'aniversari de la seva mare.

Va sortir bastant a diverses bandes: un dia va anar a Raixa a fer un passeig  amb el papà, en Julen i en Romeo. Un altre dia va anar a Palma Aquàrium i va gaudir molt mirant els peixos! També va dinar a un restaurant molt bo "nuggets" i patates. I un dia, amb el papà, va anar a un camp amb la bicicleta i va poder pujar a un tractor!

La padrina li va dur una bossa amb regals que li havia deixat "algú" a casa  mentres passejava la cussa. Li varen agradar molt!


                                      MOLT BÉ, CARLOTA!!👏


Dijous, dia 3 de febrer, n'Elias ens va contar que aquest Nadal va anar a Palma a veure els Betlems,  va menjar xurros i va colcar a les atraccions de la Plaça d'Espanya, sobretot a la "rana". També va jugar amb el seu germà amb les juguetes que els va dur el Pare Noel...catorze regals a cada un!! També va anar a veure un amic que viu en Son Cladera, que es diu Iván i té sis anys.

Entre els jocs que més li varen agradar està el joc "Fifa" per a la Nintendo, per a dos jugadors, i una figura d'un joc.


                                                    MOLT BÉ, ELÍAS! 👏



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un regalet pel record! ❤( 9/07/22)

Estimades  famílies... Tenia pendent una darrera entrada ...   Vull regalar-vos aquest petit detall  perquè tingueu un record del curs 2021-...