domingo, 13 de marzo de 2022

Protagonistes de la setmana del 14 al 18 de febrer (13/03/22)

 Estimades famílies...


Els/les protagonistes de la setmana del 14 al 18 de febrer varen ser els/les següents:


Dilluns, 14 de febrer, en Joel ens va dur un muntatge de fotos i videos  i ens va explicar  que el Pare Noel el va visitar i li va dur moltes coses, sobretot legos i Pokemons perquè li encanten.

La seva jugueta preferida va ser el lego de dinosauri, que el va montar en dos dies. El llibre de Pokemons és una guia que explica molt bé més de 800 personatges.

Un dia,  amb la seva família, va anar a la platja de Palma a jugar; jugaven a ficar els peus i a anar-se'n corrents quan venia una ona.

També varen anar al cinema a mirar la pel·lícula "Spiderman", que li va resultar una mica llarga. Mentres la miraven, menjaven crispetes.

Un dia sencer de Nadal el va dedicar, juntament amb el seu germà, a muntar legos i va construir un drac molt guapo.

Els Reis també varen passar per casa seva i li varen deixar regals.

La jugueta que més li va agradar va ser una per practicar punteria, "Basquet Ball", així com el llibre "Dani y Evan", que tracta d'una família de dinosauris.

Per acabar, ens va mostrar com va anar en bicicleta a gaudir de les "Beneïdes de Sant Antoni" a Pòrtol, on va trobar molts de cavalls i altres animals.


                                                   BRAVO ,  JOEL!👏


Dimarts, 15 de febrer, n'Aitor ens va dur un muntatge de fotos i videos. Ens va contar que el Pare Noel li va dur un regal molt especial: la Nintendo Swetch. Estava tan nirviós que es va despertar a les quatre de la matinada i va veure els regals! També li havien deixat unes cartes metàl·liques.

La jugueta que més li va agradar va ser un helicòpter de ferro, que no es trenca. També li va dur molts de llibres; el més interessant va ser un de "Fenòmens Naturals".

Un dia varen anar a passejar per Pòrtol i una dona feia cotó dolç. Va veure a la seva cosina Marta i als mestres Juanmi i Yolanda!

Amb la seva família, un dia varen agafar les bicis i varen anar a passejar per un bosc que hi ha per la zona de Pòrtol i després varen dinar a un restaurant. 

El seu germà i ell varen dedicar un dia del Nadal a construir legos i va construir un drac tot sol en una horabaixa. S'ho va passar molt bé!

Els Reis li varen dur molts de regals. Li va encantar el futbolí.! I la seva jugueta preferida va ser un cotxe teledirigit. Li varen regalar el llibre "Luca", el de la pel·lícula de dibuixos animats, que opina que es sembla molt a la "peli".

Per últim, ens explica que varen assistir a les "Beneïdes de Sant Antoni" en bicicleta, on hi havia molts d'animals i una carrossa amb dimonis.


                                            BRAVO,   AITOR!👏


Dimecres, 16 de febrer, na Mia ens mostra unes fotos digitals i ens explica que un dia va anar a Palma i va veure un arbre de Nadal molt gran amb un túnel pel qual es podia passar per dedins.

També va anar al Festival Parc a passejar.

Un dia, al Mercadona, diu que hi havia una figura il·luminada.

Els Reis d'Orient li varen dur molts de regals.  El regal que més li va agradar va ser una pepa que es diu Bebé Reborn, que sembla de veres, i és de tela. Li va posar de nom Lucía. Ens va mostrar una foto amb tots els regals que li havien duit: el bebé, una Barbie, un canet de jugueta, un porquet de jugueta, vàries pepes...

La Nit de Cap d'Any la va celebrar a casa dels seus padrins amb la seva cosina Azaroa.


                                           BRAVO,  MIA! 👏


Dijous , 17 de febrer, en Lluc ens va dur un muntatge de fotos i videos i ens va anar explicant cada imatge. 

En un video es veu, a càmara ràpida, com la seva família plegada va muntar l'arbre de Nadal a casa seva; és un arbre molt gran amb moltes bolles i llumets, i amb un tren que l'envolta i li fa voltes amb dos vagons i un Pare Noel al darrera. És una meravella! I diu que varen estar una bona estona per muntar-lo...

Ens conta que dia 28 de desembre estava malaltet i  els seus cans li feien molta companyia en el sofà. Per entretenir-se, jugava amb un pepo amb piles, un indiot que feia música que li havien comprat.

El Pare Noel li va dur un joc per fer experiments i va ser el regal que més li va agradar.

Per Nadal li va caure una dent i el "Ratoncito" li va dur 5 €!

Va anar a la cavalcada dels Reis de Palmanyola i va estar molt bé.

Els Reis li varen dur moltes coses!

Al final de les vacances va participar en una cursa d'atletisme i estava tan cansat que diu que quasi va quedar el darrer, però la va acabar! La seva tia Mercedes i els seus papàs el varen anar a veure i l'animaven molt.

Al final, es va fer una foto amb la cosina del seu cosí Martí, na Mª del Mar. Ah, i aquest dia també li va caure una altra dent!!



                                                         BRAVO,   LLUC! 👏


Salutacions!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un regalet pel record! ❤( 9/07/22)

Estimades  famílies... Tenia pendent una darrera entrada ...   Vull regalar-vos aquest petit detall  perquè tingueu un record del curs 2021-...