sábado, 12 de febrero de 2022

Protagonistes de la setmana del 24 al 28 de gener (12/02/22)

 Estimades famílies…

Els/les protagonistes de la setmana del 24 al 28 de gener varen ser:


Dilluns 24 de gener, na Nerea ens va explicar el seu Nadal mentres ens mostrava unes fotos. Va fer un ball de gimnàstica al Poliesportiu “Príncipes de España” vestida d’elf.

Va anar a passejar per Palma amb la seva germana, que té 12 anys i el seu cosí Toni. Varen gaudir dels llums de la ciutat, varen menjar xurros i també varen comprar un globus.

La Nit de Nadal s’ho va passar molt bé i es va fer una foto a devora l'arbre de Nadal amb la seva cosina i un pelutx.

El Pare Noel li va dur una bicicleta i la va provar amb molta il·lusió.

La Nit de Cap d'Any la va celebrar amb la seva família a casa i els Reis d'Orient li varen dur regals a ella i a la seva germana.

Ah! ...i durant les festes li va caure una dent!!🐭


                MOLT   BÉ,  NEREA!!👏

També dilluns 24, en Martí, ens va mostrar algunes fotos i videos de la seva  primera competició de gimnàstica rítmica.
Estava molt content ja que va guanyar la medalla de plata en la categoria de trespol i barra fixa, i la medalla de bronze en la categoria d’anelles. Mentres ens mostrava les fotos ens anava explicant com es feien cada un dels exercicis.
 Enhorabona, Martí!!


               MOLT  BÉ, MARTÍ!!
 👏

Dimecres 26 de gener, n’Ona ens va dur una presentació amb fotos que ens anava explicant mentres passaven.
Ens va contar que va anar a passejar per Palma per veure els llums de Nadal de la ciutat amb la seva germana Mia i el seu cosí, i varen comprar un globus per a cada un.
La Nit de Nadal varen sopar a casa; ella es va fer fotos amb la seva família vestida de festa. Va estar molt contenta, ja que el Pare Noel li va dur una bicicleta!
I la Nit de Cap d’Any s’ho va passar genial a casa seva, amb la seva família, esperant que arribàs l’hora de les campanades.
Va passar un Bon Nadal!

        


                                    MOLT  BÉ, ONA!! 👏


Dijous 27 de gener, n’ Adrià ens va dur per mostrar un llibre d’experiments que li va regalar el Pare Noel. Ens va explicar que el llibre li havia agradat moltíssim i havia llegit molts dels experiments; uns eren perillosos i s’havien de fer amb la presència dels papàs, altres eren extranys i altres graciosos.

Ell havia fet a casa l’experiment de “l’arma sònica” i ens ho va contar.


                                 MOLT BÉ, ADRIÀ!!
 👏


També dijous 27 de gener, na Jimena ens va relatar com havia estat el seu Nadal. Ens va contar que havia anat a la platja a passejar i que havia estat a casa de la padrina tres dies. Els Reis li havien duit moltes juguetes: una pilota, guixos…però el que més li va agradar va ser un arc de ventosa. Va ser un Nadal en família divertit!


                       MOLT  BÉ, JIMENA!!
 👏


Salutacions!
Gràcies, famílies, per la vostra col·laboració!!🙏


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un regalet pel record! ❤( 9/07/22)

Estimades  famílies... Tenia pendent una darrera entrada ...   Vull regalar-vos aquest petit detall  perquè tingueu un record del curs 2021-...