lunes, 24 de enero de 2022

PROTAGONISTES DE LA SETMANA

 Estimades famílies…

Aquesta setmana hem tingut dues protagonistes que ens han contat “El seu Nadal”.

*Dilluns, dia 17 de gener, na CELIA ens va explicar totes les fotos i videos que havia preparat en una presentació que tenia de fons una cançó de Nadal.

Ens va contar que havia anat d’excursió a Lluc, al cinema, a patinar a la plaça, i que havia celebrat l’aniversari del seu germà. Ens va comentar tots els regals que varen trobar a l’arbre i quant li havien agradat!…sobretot totes les coses de gimnàsia que li havien portat!! I ens ho va mostrar a un video emprant-les amb molta gràcia.




                         Molt bé, Celia!! 👏


*Dimarts, dia 18 de gener, na MARINA ens va dur una presentació de fotos i ens va anar explicant cada una d’elles.

Ens va dir que havia fet moltes coses: va anar a Raixa a passejar amb els cans i es varen quedar a fer un “picnic”,  va anar a Palma a passejar i veure els llums i varen comprar pompons i diademes.Va passejar amb la seva cosina per Palmanova i varen dinar a un Mc. Donald’s. I un dia varen anar fins al Museu de Rafa Nadal amb els padrins i s’ho va passar molt bé.

Els dies que no va sortir de casa també s’ho va entretenir molt, jugant a cuinetes amb la seva germana, escoltant un conte del Pare Noel que els va llegir la seva mamà i preparant el sopar de Nit de Cap d’Any.

Ens va comentar que havien celebrat tres aniversaris: el dels padrí, el del seu padrino i el de la seva germana!

Ah, i una de les activitats que més li va agradar va ser anar a veure la Cavalcada del Reis d’Orient a Palma, que diu que va ser molt guapa!!


                             Molt bé, Marina!! 👏

Salutacions!
Gràcies, famílies, per la vostra col·laboració!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un regalet pel record! ❤( 9/07/22)

Estimades  famílies... Tenia pendent una darrera entrada ...   Vull regalar-vos aquest petit detall  perquè tingueu un record del curs 2021-...