miércoles, 13 de octubre de 2021

Deures de Naturals per dimarts (13/10/21)

 Estimades famílies...

Duen el dossier de Naturals /Socials (Medi) per llegir tot allò que hem fet fins ara del primer tema: "El cos humà, la salut i l'alimentació". 

Com és un tema llarg, el fraccionarem per fer les proves. Encara no farem cap prova però hem d'anar repassant i estudiant per no deixar-ho tot pel darrer dia.

Per dimarts que ve, dia 19, han de dur ben llegides totes les fitxes del dossier i han d'acabar una fitxa que es diu "El cos humà". Aquesta fitxa l'han de fer  amb  la  vostra ajuda, ja que es demanen dades de quan eren petits.

També  es  demana una  fotografia de quan eren bebés (no més grans d'un any) per fer un joc  a  classe. Una vegada fet el joc, es tornaran les fotos. No és necessari dur més d'una foto però que es vegi bé la cara.

Una altra activitat d'aquesta fitxa consisteix en que li conteu alguna anècdota curta de quan eren molt petits per després contar-la ells/elles  a  classe. Millor que assagin  un  poc  a  casa.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Salutacions!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un regalet pel record! ❤( 9/07/22)

Estimades  famílies... Tenia pendent una darrera entrada ...   Vull regalar-vos aquest petit detall  perquè tingueu un record del curs 2021-...